Американският президент Доналд Тръмп бе остро разкритикуван от лекарската общност,

...
Американският президент Доналд Тръмп бе остро разкритикуван от лекарската общност,
Коментари Харесай

Тръмп под остра критика: Предлага инжектиране на дезинфектант в човешкото тяло

Американският президент Доналд Тръмп бе остро неодобрен от лекарската общественост, откакто предложи да се изследва дали коронавирусът може да бъде лекуван с инжектиране на дезинфектант в тялото, съобщи Би Би Си.
Той също по този начин предложи предложи на брифинг телата на пациентите да бъдат подлагани на ултравиолетова светлина – концепция, която бе отхвърлена от доктор.
В същото време Уилям Брайън, и.д. началник на дирекцията за просвета и технологии в министерството на вътрешната сигурност показа на брифинга изследване, съгласно което слънчевата светлина понижава предаването на вируса, а дезинфектантът го убива.

Отбелязвайки, че резултатите от проучването би трябвало да се одобряват внимателно, Тръмп предложи бъдещи дейности в тази тенденция.

„ Да предположим, че подложим тялото на мощна – ултравиолетова или просто доста мощна светлина “, сподели президентът, обръщайки се към доктор Дебора Биркс, координатор за ковид в Белия дом.

„ И по-късно може светлината да бъде вкарана в тялото – през кожата или по някакъв различен метод. Мисля, че казахте, че ще изпробвате това също. Звучи забавно. След това идва дезинфектантът, който работи за минута. И има ли метод ние да създадем нещо като да вземем за пример инжекция? “, запита президентът.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР