Американският президент Донад Тръмп и съпругата му Мелания са на

...
Американският президент Донад Тръмп и съпругата му Мелания са на
Коментари Харесай

Мелания и Доналд Тръмп с неловка целувка в Южна Корея

Американският президент Донад Тръмп и брачната половинка му Мелания са на 12-дневна обиколка из Азия. Президентската двойка влезе във всички новинарски излъчвания както с цветните изявления на Тръмп по този начин и с прелестната визия на красивата Мелания.

При идването си в Южна Корея двамата още веднъж съумяха да приковат погледите към себе си с една целувка в края на аления килим.

Сцената на съпружеска обвързаност се трансформира в една от най-коментираните тематики в обществените мрежи – като всички се питат дали целувката е същинска или е инсценирана за пред медиите.
 Аксесоар за заплащане Edna предлага Аксесоар за заплащане
Вижте фотоси от неловките моменти сред Мелания и Доналд Тръмп >>>

Американският президент нееднократно е подложен на критика поради това, че няма табиет да демонстрира джентълменски жестове към брачната половинка си – да й подаде ръка, да й отвори вратата - жестовете му нормално са израз на неговото превъзходство.

От своя страна пък Мелания рядко се усмихва, когато е в наличието на мъжа си или го прави с огромно изпитание, което прави усещане на всички.

Какво значи тази „ рибешка “ целувка съгласно специалисти?! Името й идва от държанието на рибките, които си допират устните, до момента в който телата им се разделят.

Госпожица Хикс - дамата, която засенчи Мелания Тръмп

Според експертите тя е обичана на звездите, когато си вършат фотоси, тъй като наподобява сладка, само че в същото време не излъчва сигнали за полова непосредственост.

#DonaldTrump and #MelaniaTrump share a kiss in South Korea #TuesdayThoughts #ElectionDay #kisshttps://t.co/MhdBqYBT1N
— NEWS TODAY (@ShockinggNewss) November 7, 2017

„ Рибешката “ целувка сред семейство Тръмп демонстрира повече надзор от страна на Мелания, в сравнение с обвързаност. Тя е хванала брачна половинка си за ръка и го придърпва към себе си, с цел да одобри целувката, показват специалистите.

Все отново специалисти по езика на тялото считат, че двамата са посочили спорни признаци на обвързаност при идването им в Южна Корея.

Мелания Тръмп провокира възторг и с визията си в Южна Корея. Този път усмихната първата дама на Съединени американски щати беше избрала ефектно палто в тъмнолилаво на Delpozo на стойност 3,823 $. Облеклото си бе съчетала с обувки в кралско синьо, които бяха в същия колорит като вратовръзката на американския президент.

Първата дама Мелания Тръмп се срещна с хубостта на японските перли
 мелания тръмп Getty/Gulliver
По време на визитата им в Сеул Мелания и Доналд Тръмп се любуваха и на специфични ястия, приготвени от първата дама на Южна Корея Ким Джун-сук. Тя включи в менюто сушени божествен ябълки, пълнени с орехи и покрити с шоколад. Сушените божествен ябълки са обичаен локален деликатес, само че добавените орехи и шоколад го вършат специфичен.

Първата дама на Южна Корея, известна с кулинарните си умения, персонално е брала плодовете от дървета в Синята къща, резиденцията на южнокорейския президент Мун Дже-ин в Сеул, и ги е сушила няколко седмици.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР