Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски

...
Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски
Коментари Харесай

Байдън наруга репортер на Фокс нюз заради инфлацията: Тъп кучи син

Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, очевидно не знаейки, че микрофонът му е включен, назова по доста афектиран метод публицист от Фокс нюз, задал му въпрос по какъв начин ще се отрази високата инфлация на междинните избори за Конгрес тази година, оповестиха информационните организации.

Случката се разигра преди съвещание на Съвета по въпросите на конкуренцията към президента, отдадено на промени в регулациите и законите, с цел да се помогне на потребителите да се оправят с повишението на цените.

Преди да стартира всъщност съвещанието, когато публицистите позволени първоначално, бяха поканени да излязат от залата, Питър Дуси от телевизия Фокс нюз, която непрекъснато подлага на критика Байдън, го попита за инфлацията. Тя е най-високата от близо 40 години и това понижава рейтинга на Байдън.

"Мислите ли, че инфлацията е политическа отговорност преди междинните избори ", извика високо журналистът. Байдън отговори саркастично: "Това е огромен актив - повече инфлация ", след което поклати глава и добави: "Тъп кучи наследник ".

Коментарът му беше сниман на видео и уловен от микрофона пред него.

WATCH: caught on a hot mic during a question from FOX`s Peter Doocy. " What a stupid son of a b***h. "
— Washington Examiner (@dcexaminer)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР