Американският посланик в България Херо Мустафа се срещна с колежката

...
Американският посланик в България Херо Мустафа се срещна с колежката
Коментари Харесай

САЩ почна да говори с Венецуела за пране на венецуелски пари в България

Американският дипломат в България Херо Мустафа се срещна с колежката си от краткотрайното държавно управление на Венецуела в България Естефания Мелендес, заяви задачата на Съединени американски щати у нас.
" Посланик Мелендес приветства поддръжката на Съединени американски щати, както и на редица европейски страни, изразена в неотдавнашната Съвместна декларация за поддръжка на демократичния преход във Венецуела, като решение на политическата рецесия в страната, и поддръжка за свободни и почтени президентски избори. Посланиците също по този начин разискаха тясното си съдействие с българските управляващи във връзка с противозаконните венецуелски финансови средства, които бяха замразени в България ".
 Задълженията на юристите против прането на пари отиват в Конституционния съд Задълженията на юристите против прането на пари отиват в Конституционния съд
Висшият адвокатски съвет (ВАдС) ще сезира Конституционния съд за разпореждания в Закона за ограниченията против изпирането на пари, като противор...

Последното изречение касае средства, за които се разбра публично при започване на предходната година. Тогава, откакто тогавашният основен прокурор по тематиката и заяви за съмнителни банкови преводи от Венецуела през България.
Какво сподели " Инвестбанк " тогава -!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР