Американският певец Ар Кели, който вече е осъден на 30

...
Американският певец Ар Кели, който вече е осъден на 30
Коментари Харесай

Ар Кели осъден на 20 години затвор и за детска порнография

Американският артист Ар Кели, който към този момент е наказан на 30 години затвор за полови закононарушения, има нова присъда от 20 години затвор за педофилска порнография по друго дело в Чикаго, оповестиха международните информационни организации.       

Тази присъда не се прибавя към предходната. Съдия Хари Лийнънуебър постанови Ар Кели да отбие единствено една година затвор след към този момент наложените 30 години.

Певецът Робърт Силвестър Кели, който е на 56 години, беше приет за отговорен от правосъдните заседатели във федералния съд в Чикаго за произвеждане на педопорнография и развращаване на невръстен.

През процеса са прожектирани видео записи със полово принуждение, упражнено от Ар Кели върху млади девойки, едната от които тогава е на 14 години.

Той обаче беше оневинен по обвиняванията за възпрепятстване на правораздаването.

Музикантът, прочут с шлагера си " I Believe I Can Fly ", дълго господства на ар ен би сцената макар съмненията за полова настъпателност. Той има 75 милиона продадени дискове.

Признат е за отговорен през септември 2021 година за управление на " система " за полова употреба на млади девойки, в това число тийнейджърки. Осъден е през юни предходната година на 30 години затвор от федерален съд в Ню Йорк. 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР