Американският консервативен журналист Тъкър Карлсън, близък до бившия президент Доналд

...
Американският консервативен журналист Тъкър Карлсън, близък до бившия президент Доналд
Коментари Харесай

Американски журналист твърди, че ще вземе интервю от руския президент Путин

Американският закостенял публицист Тъкър Карлсън, непосредствен до някогашния президент Доналд Тръмп, заяви през днешния ден, че скоро ще вземе изявление от съветския държавен глава Владимир Путин, предадоха международните организации.

" Тук сме, с цел да интервюираме президента на Русия Владимир Путин ", съобщи американският ефирен водещ във видеоклип, оповестен в обществената мрежа " Екс ", представен от Франс прес и Българска телеграфна агенция. 

Карлсън не посочи по кое време ще се реализира изявлението. Той означи, че задачата на идния диалог с съветския президент е да даде опция на американците да научат " колкото може повече " за гледната точка на Русия да продължаващия близо две години спор с Украйна, отбелязва Ройтерс.

Тъкър Карлсън съобщи, че е платил всички разноски за пътуването си до Москва и изявлението с съветския президент със лични средства и не е получил пари от никого. Искаме да останем свободни и платихме за пътуването [до Москва] със лични средства. Не сме вземали пари от никое държавно управление или организация ", сподели той във видепосланието си в " Екс ", представен от ТАСС.

В четириминутното видео водещият излага аргументите, които са го предиздвикали да изиска това изявление: " Правим го на първо време, тъй като това е нашата работа, ние се занимаваме с публицистика, наше обвързване е да осведомяваме хората ". " Повечето американци не са осведомени, те нямат визия какво се случва в този регион - тук, в Русия, или на 950 км отсам - в Украйна. Те обаче би трябвало да знаят, тъй като заплащат за огромна част от това ", добави той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР