Американският комик Пийт Дейвидсън се отказа да бъде един от

...
Американският комик Пийт Дейвидсън се отказа да бъде един от
Коментари Харесай

Пийт Дейвидсън се отказа от полет до ръба на космоса

Американският комедиант Пийт Дейвидсън се отхвърли да бъде един от галактическите туристи на борда на ракета на компанията " Блу произход ", която пък отсрочи с близо седмица планувания за идната сряда полет, заяви Асошиейтед прес.

Звездата от " На живо в събота вечер ", който в последно време доби известност и като другар на Ким Кардашиян, няма да може да се причисли към останалите петима галактически туристи за полета, който е отсрочен, оповестиха от компанията на Джеф Безос в Twitter, без да показват повече детайлности.

“Saturday Night Live” star Pete Davidson will not join the upcoming fourth human flight of Blue Origin’s New Shepard program, after the launch date was shifted to March 29 from March 23, the company says
— Bloomberg (@business)
По-рано тази седмица от компанията оповестиха, че Дейвидсън ще е един от шестимата пасажери на идващия полет на " Блу произход ". Той бе плануван за идната сряда, само че е отсрочен за 29 март поради спомагателни проби, излиза наяве от известието на " Блу произход ".

Дейвидсън трябваше да е третата звезда, която ще лети до ръба на космоса с автоматизираната капсула на " Блу произход ". Актьорът Уилям Шатнър и телевизионният водещ и някогашен играч по американски футбол Майкъл Страхан летяха с " Блу произход " предходната година.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР