Американският хип-хоп изпълнител Кание Уест е известен с любовта си

...
Американският хип-хоп изпълнител Кание Уест е известен с любовта си
Коментари Харесай

Рапърът Кание Уест купи чудовищен руски всъдеход

Американският хип-хоп реализатор Кание Уест е прочут с любовта си към съветските високопроходими коли „ Шерп “. Преди време той купи две такива машини, с цел да се вози с тях на ранчото си в Уайоминг, като ги употребява по-рано тази година и като част от рекламна акция за своята серия маратонки Yeezy.

Сега порталът Autoevolution обърна внимание на обява на рапъра 2 Chains в Instagram. Музикантът, който на 12 септември ще навърши 43 години, споделя, че сутринта е намерил всъдеход Шерп на поляната пред къщата си. Оказало се, че това е неговия подарък за рождения му ден от Кание Уест.

На колата имало табела, на която пишело „ За 2 Chains “ и откъс от Библията: „ Доверете се на Господа с цялото си сърце и не се уповавайте на мозъка си. Във всичките си пътища Го разпознай и Той ще те напътства” (глава 3, стихове 5-6).

Самата машина Sherp Pro се задвижва от четирицилиндров 1.5-литров дизелов мотор с мощ 44.3 к.с., който работи с 5-степенна ръчна скоростна кутия. Задвижването се предава на всички колела. Всъдеходът, който е с алуминиев корпус, тежи единствено 1 300 кг.

Пътният му луфт е 600 мм, а товароносимостта - 1 звук. Разходът на гориво на този чудовищно изглеждащ всъдеход е 2-3 литра на час за всевъзможен тип терени. Цената за Sherp Pro стартира от 6 750 000 рубли, което се равнява почти на 77 000 евро. Високопроходимите коли се сглобяват във заводи в Русия и Киев.

Публикация, споделена от (@2chainz) на Авг 31, 2020 в 10:07 PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР