Американският блогър Мика Стауфер от Охайо попадна в центъра на

...
Американският блогър Мика Стауфер от Охайо попадна в центъра на
Коментари Харесай

Блогър се отказа от осиновеното си дете, след като години наред го снимаше за „Ютуб“

Американският блогър Мика Стауфер от Охайо попадна в центъра на публичното неодобрение в Съединените щати, откакто стана ясно, че фамилията й се е отказало от осиновеното си дете с увреждания. Причина за отрицателните реакции са видеоклиповете, които години наред Стауфер разгласява в „ Ютуб “ канала си с присъединяване на момчето и от които изкарва пари, написа „ Бъзфийд “.

Историята стартира през 2017 година, когато Стауфер споделя, че фамилията й има намерение да осинови дете от Китай с увреждания. Още преди този момент блогърката неведнъж е казвала, че поддържа интернационалното осиновяване на деца, което й донесе стотици хиляди почитатели от целия свят, както и няколко много скъпо платени спонсорства.
View this post on Instagram
Happy gotcha day sweet baby boy! Today marks the one year that I picked up my beautiful son and our lives we’re forever changed! Huxley you have changed our lives for the better and now that I know how incredible my life is with you in it, I couldn’t imagine a day without you! Love you so much baby bear and will love you for eternity love you mama! #gotchaday #chinaadoption #adoptionrocks #icouldhavemissedthis

A post shared by Myka Stauffer (@mykastauffer) on Oct 9, 2018 at 12:02pm PDT

През юли 2016 година семейство Стауфер споделя видеоклип със заглавие „ Огромна вест! Бебе номер 4 “, в който изясняват, че ще осиновят момченце от Китай. Мика снима общо 27 видеоклипа за премеждията по осиновяването, като даже провежда дарителска акция, която да покрие потребностите на детето с увреждания, които по този начин и не излиза наяве какви са.

Снимка: Youtube/Instagram Screenshots

По-късно излиза наяве, че момченцето е с мозъчен израстък и увреждания, само че фамилията бързо осиновява момченцето на Хъксли, което тогава е 2 годинки.

Цялата история с осиновяването на Хъксли води до голям триумф за видеоканала на Стауфер, като за една година тя събира повече от 160 хиляди нови почитатели.
View this post on Instagram
My secret is live on my YouTube channel! “Well little guy things are about to change and your about to experience a very new first! Love your mama”

A post shared by Myka Stauffer (@mykastauffer) on Nov 6, 2018 at 7:41am PST

Следват десетки видеоклипове, в които Хъксли е основен воин. Те носят още гледания и възнаграждение за фамилията, като Стауфер стартира да написа и публикации за локални медии за компликациите при развъждане на дете със специфични потребности.

Семейство Стауфер неведнъж взели участие и в разнообразни начинания за промотиране на интернационалното осиновяване, както и за осиновяване на деца със специфични потребности.

Снимка: Youtube/Instagram Screenshots

Постепенно обаче Хъксли спрял да се появява във видеоклиповете на фамилията и почитателите на Мика почнали да се чудят какво се е случило. Една от последните изявления на майката в обществените мрежи от 16 февруари тази година изяснява какъв брой е мъчно да се грижиш за дете със специфични потребности.

Постепенно почитателите на фамилията почнали да задават въпроси, като доста от мненията били изтривани от формалните канали на блогърката в „ Инстаграм “ и „ Ютуб “. Интересът обаче не спадал.

И по този начин до появяването на видеоклип със заглавие „ Новости в фамилията ни “. В него Мика и брачният партньор й Джеймс разкриват, че в последна сметка решили да реалокират Хъксли в друго семейство. По думите им детето изисквало извънредно специфични грижи и последователно фамилията схванало, че няма да се оправи с развъждането му. Вместо да го пуснат още веднъж за осиновяване, Стауфер избрали сами фамилията, което да поеме Хъксли.

„ Сега е доста благополучен, усеща се добре, а и новата му майка е медицински експерт, така че това е най-хубавото развиване “, споделя Мика.
Изкуствени сълзи и разкайване: Инфлуенсъри упражняват по какъв начин да се извиняват на почитателите си В бизнеса онлайн даже извиненията могат да бъдат лъжливи и тренирани
След разкритието почитателите на блогърката фрапантно намалели и отрицателните мнения се засилили. Много от хората почнали да питат какъв брой пари е изкарала блогърката от платените си видеоклипове с Хъксли през годините.

Необичайният случай още веднъж развихри полемика в Съединените щати дали деца би трябвало да се снимат в „ Ютуб “ видеоклипове.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР