Американският актьор Трийт Уилямс почина в понеделник след катастрофа с

...
Американският актьор Трийт Уилямс почина в понеделник след катастрофа с
Коментари Харесай

Звезда от Коса загина при катастрофа с мотоциклет

Американският артист Трийт Уилямс умря в понеделник след злополука с мотоциклет в щата Върмонт, оповестиха АП и ДПА, базирайки се на локалната щатска полиция.

Мотоциклетът на 71-годишния Уилямс се е сблъскал с джип, който е правел ляв завой към паркинг в град Дорсет. Той е носел каска, споделиха от полицията на Върмонт.

Шофьорът на джипа е с леки пострадвания и не е настанен в болница. Той е алармирал за маневрата авансово и не е арестуван от управляващите незабавно, макар че следствието на злополуката продъжава.

„ Той беше артистът на актьорите “, сподели сътрудникът на Уилямс Бари Макферсън за сп. „ Пийпъл “. „ Режисьорите го обичаха. Той беше сърцето на Холивуд от края на 70-те насам. “

Трийт Уилямс  прави своя дебют в света на киното през 1975 година с ролята си на служител на реда във кино лентата „ Deadly Hero “. В рамките на кариерата си той взе участие в над 120 телевизионни сериали и филми. Известен е с продукциите „ Принцът на града “,  „ Имало едно време в Америка “ и други, написа Българска телеграфна агенция.

Номиниран е за премия „ Златен глобус “ за ролята си на водача на хипи група Джордж Бъргър във филмовата версия на хитовия мюзикъл „ Коса “ от 1979 година



„ Аз и Трийт прекарахме месеци в Рим за фотосите на „ Имало едно време в Америка “, написа актьорът Джеймс Уудс в обществените мрежи.

„ Понякога е самотно да си на път дълго време по време на фотоси, само че неговото непоколебимо положително въодушевление и възприятие за комизъм бяха подарък от бога. Наистина го обичах и съм сломен, че го няма. “
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР