Американският актьор Кевин Спейси е обвиняван в сексуална агресия над

...
Американският актьор Кевин Спейси е обвиняван в сексуална агресия над
Коментари Харесай

Кевин Спейси обвинен в поредно сексуално посегателство

Американският артист Кевин Спейси е упрекван в полова експанзия над младеж, осъществена през юли 2016 година покрай Бостън, предадоха международните организации, като се позоваха на информация на в. "Бостън глоуб ". Актьорът ще се яви в съда на 7 януари, с цел да чуе публично повдигнатите му обвинявания.
Сексуалното посягане е било осъществено на остров Нантъкет. Полицията на острова води следствие по случая от ноември 2017 година Майката на юношата - журналистката Хедър Ънръх, разкри, че е подала тъжба против звездата. Тя споделя, че Спейси предиздвикал сина й да пие в ресторант, а след това напъхал ръката си в панталона му и го опипал. Агресията завършила едвам когато артистът станал от масата, с цел да отиде до тоалетната.
Жена, която станала свидетелка на случилото, се притичала на помощ на младежа, който бил очевидно покъртен. Тя го посъветвала да избяга от ресторанта и той послушал съвета й. Майката на младежа описа още, че в началото синът й не подал тъжба, тъй като бил доста уплашен и обезпокоен. Но когато на яве излезли други обвинявания против Спейси, отправени от други мъже, той решил да разкрие какво му се е случило.
Срещу Спейси се водят следствия за полови похищения в Лондон и Лос Анджелис. Заради абсурда Спейси беше изпъден от сериала "Къща от карти " и от кино лентата "Всичките пари на света ".
Същевременно в Туитър Спейси разгласява видеообръщение от името на Франк Ъндърууд, неговия персонаж от "Къща от карти ", предадоха международните организации. Видеото е озаглавено Let me be Frank (в превод от британски Позволете ми да бъда прям, само че и игра на думи, която може да се преде като Оставете ме да бъда Франк (Ъндърууд).
Във видеото Спейси възприема интонацията на циничния политик подготвен на всичко, с цел да разгроми съперниците си, и се обръща непосредствено към фена. Заснет в кухня, облечен с престилка с щампа на дядоколедовци, Спейси, загатва във видеото, че хората не би трябвало да имат вяра на всичко, което чуват за него.
"Знам какво желаете. Разбира се нас се пробваха да ни разделят, само че сред нас има нещо мощно и властно. Ние - ти и аз - сме споделяли всичко един с различен, аз ти описах за моите най-потайни и мрачни секрети. Показах ти на какво са способни хората, шокирах те с моята искреност, като освен това по-скоро ти отправях провокации и те заставях да се замислиш ", споделя Спейси във видеото, обръщайки се към фена.
"Знам, че искаш да се върна ", добавя той. "С всеки ден у мен пораства увереността, че напълно скоро ти ще узнаеш цялата истина ", предизвестява той.
"Ако аз не съм плащал за нещата, които ние и двамата знаем, че съм направил, сигурно няма да платя за нещата, които не съм направил ", прибавя Спейси.
Засега студио Нетфликс, основател на кино лентата "Къща от карти ", отхвърля да разяснява видеото, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР