Американският актьор и режисьор Шон Пен подписа споразумение, според което

...
Американският актьор и режисьор Шон Пен подписа споразумение, според което
Коментари Харесай

Шон Пен ще помага на украинските бежанци в Полша

Американският артист и режисьор Шон Пен подписа съглашение, съгласно което неговата фондация CORE ще оказва помощ на украинските бежанци в Полша.

По силата на съглашението сред CORE, чийто съосновател е той, и община Краков фондацията ще открие офис в историческия град в южната част на Полша и ще дава просветителни действия, а също по този начин ще преустрои незаети пространства, с цел да настани към 50 бежанци, заяви полската организация PAP.

В края на февруари, когато стартира съветското навлизане, Пен беше в украинската столица Киев, с цел да снима документален филм, оповестиха тогава от канцеларията на украинския президент. Двукратният притежател на " Оскар " беше сниман да участва на държавна конференция в Киев и можеше да бъде забелязан да се среща с Володимир Зеленски във видео, оповестено в формалния акаунт на украинския президент в Instagram.

61-годишният артист с два " Оскара " снима документален филм за Vice Studios, съгласно NBC News.

Пен и преди е привличал вниманието с навлизането си в политиката и настоящите тематики, изключително откакто дружно с мексиканско-американската актриса Кейт дел Кастийо интервюираха мексиканския наркобарон Хоакин " Ел Чапо " Гусман, до момента в който той беше в неопределеност.

През 2018 година бе обявено, че Пен е в Турция и снима към момента неизлязъл документален филм за убийството на саудитския публицист Джамал Хашоги в консулството на кралството.

Снимки: БГНЕС
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР