Американският актьор Джейсън Дейвид Франк – звезда от сериала Могъщите

...
Американският актьор Джейсън Дейвид Франк – звезда от сериала Могъщите
Коментари Харесай

Звезда от сериала „Могъщите рейнджъри“ се самоуби

Американският артист Джейсън Дейвид Франк – звезда от сериала „ Могъщите рейнджъри “ (Power Rangers) и играч по смесени бойни изкуства, се е самоубил, заяви уеб сайтът TMZ. Подробности за нещастието с 49-годишния Франк не са оповестени, само че се знаеше, че в последните няколко години артистът е страдал от меланхолия. Според неговия представител Джъстин Хънт, той е умрял в Тексас. Оставя сираци четири деца.

„ Той беше ентусиазъм за толкоз доста хора. Присъствието му грубо ще ни липсва. Толкова е тъжно да изгубим още един член на нашето рейнджърско семейство “, написа по тъжния мотив един от сътрудниците на Франк в сериала – Уолтър Джоунс. „ Джейсън беше един от най-големите шегаджии в шоуто. Имаше диво възприятие за комизъм. Ние споделяхме върхове и спадове, само че аз останах непрекъснато ухото, готово да го изслуша, в случай че той имаше потребност от такова. Моите молебствия са за фамилията му и за всички тези, на които той ще липсва “, прибавя още Уолтър Джоунс. И приканва хората да почитат персоналното пространство на фамилията и приятелите му в този ужасяващ миг, до момента в който те се приспособяват към загубата на такова прелестно човешко създание.

Филмографията на Джейсън Дейвид Франк съдържа повече от 30 заглавия, само че най-голяма популярност му носи ролята на Томи Оливър от истинския франчайз „ Могъщите рейнджъри “ (Mighty Morphin Power Rangers). Там той е един от шестимата супергерои с кунгфу умения, борещи се с нарушители и чудовища. Франк е в облика на Томи в няколко акомодации на Power Rangers – Wild Force, Turbo, Zeo, Dino Thunder, Megaforce, Ninja Steel, HyperForce и други Бил е Зелен рейнджър, Бял рейнджър, Червен рейнджър, Черен рейнжър  - Джейсън Дейвид Франк е любим на почитателите, ето за какво го връщат във франчайза още веднъж и още веднъж.

Той е професионален ММА войник, подготвен в голям брой бойни изкуства – таекуондо, муай тай, джудо, бразилско джиу джицу и доста други. Състезавал се е в интервала 2008-2010 г.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР