Американският актьор Бен Стилър описа сцените в разкъсаната от войната

...
Американският актьор Бен Стилър описа сцените в разкъсаната от войната
Коментари Харесай

Бен Стилър към Зеленски: Изоставихте страхотна кариера, вие сте моят герой!

Американският артист Бен Стилър разказа сцените в раздраната от войната Украйна като "тревожни ", "шокиращи " и по-мащабни от подиуми във филм.

Стилър се срещна с президента Владимир Зеленски в украинската столица Киев. Актьорът е дипломат на благосклонност за Агенцията на Организация на обединените нации за бежанците (ВКБООН).
"За мен е чест! Вие сте моят воин ", сподели холивудската звезда на Зеленски и направи комплимент за предходната му актьорска кариера. "

"Изоставихте страхотна актьорска кариера ", сподели Стилър, прочут с филми като "Запознай ме с вашите ", "Нощ в музея ".

"Не толкоз, колкото вашата ", отвърна му Зеленски, който преди да бъде определен за президент през 2019 година, взе участие в сатиричния сериал "Слуга на народа ".

"Това, което направихте, методът, по който мобилизирахте страната, света, е в действителност въодушевяващ ", добави Бен Стилър, акцентирайки многочислените речи, които Зеленски произнесе, с цел да получи поддръжка за страната си.

Преди срещата си със Зеленски артистът бе на посещаване в Ирпин, където се водеха яростни боеве при започване на нашествието. Това е и най-близката точка до столицата Киев, достигана от съветската войска, отбелязва Франс прес.

"Имам възприятието, че е мъчно да се разбере какво в действителност се случва тук, без да дойдеш ", показа звездата. "Тази заран бях в Ирпин. Реалният мащаб на разрушенията - виждате го по малкия екран, виждате го в обществените мрежи, само че е друго да го видите в действителност, да го почувствате и по-късно да разговаряте с хората ".

"За първи път пристигам в регион, който е в спор ", сподели звездата пред BBC. Чувството е в действителност необичайно, тъй като когато се движиш из западната част на страната, не усещаш спора, като се изключи полицейския час през нощта, където става доста безшумно и малко злокобно. В Лвов хората наподобява се връщат към естествения живот, пробвайки се колкото е допустимо повече. Но когато се приближавате все по-близо и по-близо до Киев, в източната част на страната, стартирате да виждате блокадите и да виждате разрушенията, което е в действителност шокиращо, не сте виждали нещо сходно от близко. "

В изявлението за BBC Breakfast във вторник Стилър прибавя: "Аз съм артист, тъй че първото нещо, което си мисля е: "О, наподобява като филм ". Но мащабът му е още по-голям и е същински, тъй че това е в действителност тревожно. "

Зеленски сподели на Стилър, че е "много значимо " за него да продължи да припомня на хората какво се случва в Украйна
Тежките боеве не престават в Източна Украйна, като основни места са обект на интензивни бомбардировки от съветски сили.

Генералният секретар на НАТО предизвести тази седмица, че Западът би трябвало да се приготви да продължи да поддържа Украйна във война, която продължава години.

Стилър е дипломат на Върховния комисар на Организация на обединените нации за бежанците от 2016 година

Той описа, че хората в Киев се пробват да правят работата си допустимо най-нормално, като излизат на вечеря да вземем за пример. Но действителността, добави той, е, че те знаят, че войната може да се върне.

"Никой не желае да избяга от вкъщи си "

"Нещото, което ме разрушава е, че това са просто хора като теб и мен, които са били хванати при условия, изцяло отвън техния надзор ", споделя Стилър. "Никой не желае да избяга от вкъщи си, никой не желае да би трябвало да стартира изначало или даже просто да се пробва да откри метод да оцелее. "

"Тези хора просто живеят живота си: майки, татковци, фамилии, другари. "

Актьорът и режисьорът сподели, че е чувал доста истории от майки, които, когато почнали обстрелите и ракетните офанзиви при започване на войната, са били принудени да изоставен домовете си с младите си фамилии.

"Една майка на близнаци ми описа, че е трябвало да грабне децата си и да бяга към заслон. Без да знаят къде да се приютят, те отишли в мазето и трябвало да изчакат, до момента в който звукът на ракетите изчезне и да се върнат и да вземат облеклата си, а по-късно, даже без да знаят къде, тръгнали да търсят сигурност ", сподели той. "Имам поради такива истории, в които просто се опитваш да се поставиш в тази обстановка и си мислиш: "Какво би станало, в случай че ракета свисти край жилището ми? "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР