Американските военни прехвърлят десетки заловени чуждестранни бойци от Сирия в

...
Американските военни прехвърлят десетки заловени чуждестранни бойци от Сирия в
Коментари Харесай

САЩ връщат терористи в родните им страни. Част от тях в Македония

Американските военни трансферират десетки хванати задгранични бойци от Сирия в техните родни страни, оповестиха от департамента по защитата, представени от БНР. За задачата са изпратени американски военни самолети.
Стотици други задгранични бойци обаче остават в арестите в Сирия.
Американската военна коалиция, която се бори с Ислямска страна, неведнъж е отказвала да разяснява репатрирането на задгранични военни лица.
“Нищо повече не мога да ви кажа за напъните да ги върнем. Това е проблем на националните държавни управления ", съобщи пред кореспонденти заместник-командващия на взаимната оперативна група генерал-майор Феликс Гидни.
Много от страните, които са получили назад свои жители, са избрали да мълчат за репатрираните. Все отново Пентагонът удостовери, че Република Македония е признала поданството на група бойци.
" Днешният трансфер на задгранични терористи в тяхната страна на генезис Македония, е значима стъпка в взаимните старания за битка с световната опасност от тероризъм ", сподели представителят на Пентагона Ерик Пахън.
Американските военни настояват, че измежду арестуваните непознати терористи, към 40 са от Русия, десетина са от Германия и сходен брой са от Франция
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР