Американските власти са разтревожени от изчезването на изтребител F-35 и

...
Американските власти са разтревожени от изчезването на изтребител F-35 и
Коментари Харесай

Американските власти издирват изчезнал  F-35, молят обществеността за помощ

Американските управляващи са разтревожени от изгубването на изтребител F-35 и молят обществеността за помощ при търсенето му, оповестява БГНЕС. Самолетът бе изгубен, откакто водачът му скочи с парашут и избяга. Причината, заради която водачът е скочил от самолета, към момента се проверява.
Американските военни чиновници желаеха помощ от обществеността за намирането на изтребителя F-35, чийто водач скочи с парашут след " трагичен случай " и се изгуби над Южна Каролина, съобщи „ Хюриет “.

Пилотът на изтребителя Lockheed Martin F-35 Lightning II, принадлежащ на 501-а ударна ескадрила на морската пехота в Бофорт, летял над Северен Чарлстън в неделя следобяд, е скочил с парашут от самолета към 14:00 ч. Беше оповестено, че водачът, чието име не се оповестява, е откаран в локална болница след приземяването и положението му е устойчиво.

Съдбата на изтребителя F-35 остава незнайна.

„ Въз основа на траекторията на изчезналия аероплан търсенето на самолета F-35 Lightning II е концентрирано върху езерото Мултри и езерото Марион “, сподели старши сержант Хедър Стантън от база Чарлстън. И двете езера се намират северно от Северен Чарлстън.

Докато управляващите акцентират, че повода, заради която водачът е скочил от самолета, към момента се проверява, Стантън оповестява, че откакто неприятните метеорологични условия са се подобрили, хеликоптер от полицейското ръководство на Южна Каролина се е присъединил в издирването на изчезналия аероплан.

В изказване в профила си в обществените мрежи базата в Чарлстън съобщи, че издирването продължава, и помоли всеки, който е видял изчезналия аероплан или има информация, да се свърже с управляващите .

" Как може да се загуби F-35? Как може да няма устройство за следене? Какво желаеме от обществеността, да откри самолета и да ни го достави? ", реагира Нанси Мейс, член на Конгреса.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР