Американските власти са евакуирали над 30 000 американски граждани от

...
Американските власти са евакуирали над 30 000 американски граждани от
Коментари Харесай

Държавният департамент към американците в чужбина: Времето за евакуация изтича

Американските управляващи са евакуирали над 30 000 американски жители от непознати страни на фона на пандемията от ковид, оповестява Йън Браунли, заместник-помощник на държавния секретар по консулските въпроси на Съединени американски щати.
Бебе на 6 седмици умря от COVID-19 в Съединени американски щати Нов връх в смъртните случаи за денонощието - 884 души са умряли през последните 24 часа
" Досега върнахме повече от 30 000 американски жители от повече от 60 страни в родината им ", сподели Браунли на брифинг в сряда, дубликат от който беше оповестен на уеб страницата на Държавния департамент.

Той добави, че в допълнение към над 350 към този момент проведени полета, са планувани още „ над 80 полета от разнообразни места или са на стадий обмисляне “.

" Свидетели сме на най-голямото търсене от американските жители за оказване на помощ за репатрирането им от Южна Азия, Централна и Южна Америка ", сподели Браунли, съгласно който интерес към обезпечените полети за показали 9000 американци в чужбина.

" Ние не знаем какъв брой дълго ще продължат пътническите полети, нито знаем докога американското държавно управление ще може да провежда спомагателни полети към страни, които към този момент не се обслужват от комерсиалните авиолинии. Затова е наложително американските жители да възнамеряват потреблението на тези благоприятни условия. Ако хората не се възползват от тези варианти в този момент, те ще бъдат принудени да останат където са ", отбелязва заместник-помощникът на държавния секретар по консулските въпроси на Съединени американски щати.
Над 210 000 души са инфектирани с COVID-19 в Съединени американски щати Руският аероплан, пренасящ здравно съоръжение за Съединени американски щати, дойде в Ню Йорк
Според „ Уол Стрийт Джърнъл “ Съединени американски щати са репатрирали и 6000 дипломати дружно с техните фамилии от разнообразни краища на света. Американското държавно управление е почнало репатрирането на своите жители от Индия благодарение на локалните управляващи. Посолството на Съединени американски щати в Делхи заяви, че полетите не са безвъзмездни и всеки, който се възползва от тях, ще би трябвало възвърне средствата на държавното управление.

Чарлз Розенфарб, специфичен координатор на Службата за световна реакция на ковид, заяви, че програмата за евакуация е стартирала през януари и в началото е била ориентирана към връщането на американски жители от Китай.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 449 27 10 25 Света 938370 3173 47286 195371 Заразени* Нови Починали България 449 27 10 Света 938370 3173 47286
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР