Американските сили за сигурност разпространиха нови кадри от брутално убийство

...
Американските сили за сигурност разпространиха нови кадри от брутално убийство
Коментари Харесай

Америка шокирана! Полицай брутално застреля тъмнокож

Американските сили за сигурност разпространиха нови фрагменти от брутално ликвидиране на тъмнокож от страна на полицейски чиновник, оповестиха американските медии.

32-годишният Филандо Кастил беше погубен през месец юли 2016 година след инспекция на пътя в северния щат Минесота. Неговата другарка снима окървавения мъж, само че в този момент бяха публикувани фрагменти от стрелбата.

Полицейски чиновник се приближава до автомобила (детето на двамата е на задната седалка) и желае документ за идентичност от Филандо Кастил, който работи в учебна трапезария.

Той споделя на служителя на реда, че има огнестрелно оръжие в себе си. „ Добре, само че не посягай към оръжието “, предизвестява служителят на реда. Тъмнокожият споделя, че няма, и се протяга да си вземе документите за идентичност. В този миг следват изстрели.

Инцидентът шокира Америка и провокира вълна от отвращение поради следващото ликвидиране на тъмнокож от страна на полицейски чиновник. Обвиненията към служителя на реда бяха свалени.

Разследването сподели, че са били изстреляни седем патрона. Американски правозащитни организации обявиха, че мъжът е бил убит като животно.

Новите фрагменти са снимани от камера в полицейския автомобил. След случая в Съединени американски щати имаше митинги.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР