Американските сенатори публикуваха в неделя текста на дългоочакваната сделка, която

...
Американските сенатори публикуваха в неделя текста на дългоочакваната сделка, която
Коментари Харесай

Сенатът на САЩ разкрива законопроект за финансиране от 118,3 милиарда долара за Украйна, Израел и границата

Американските сенатори разгласиха в неделя текста на дълго чаканата договорка, която ще отключи милиарди нова помощ за Украйна и Израел, като в същото време стяга граничните закони на Съединени американски щати - макар че вероятностите й да стане закон са неразбираеми.

Така нареченото в допълнение законодателство за националната сигурност планува 118,3 милиарда $ общо финансиране, в това число 60 милиарда $ за поддръжка на разкъсваната от война Украйна, което дава отговор на настояването на Белия дом, и 14,1 милиарда $ помощ за сигурността на Израел, съгласно оповестено обобщение от ръководителя на комисията по бюджетните заеми на Сената Пати Мъри.

Сделката включва също 20,2 милиарда $ за гранична сигурност на Съединени американски щати и безчет промени в имиграционната политика, съгласувани от договарящите от Демократическата и Републиканската партия.

Не е ясно, че законопроектът има 60 поддръжници ще би трябвало да почисти първото процедурно гласоподаване в Сената, следен от демократите, кое...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР