Американските сенатори приеха законопроект за намаляване на данъците, проправяйки пътя

...
Американските сенатори приеха законопроект за намаляване на данъците, проправяйки пътя
Коментари Харесай

Американският сенат прие данъчната тесла срещу бедните и малкия бизнес

Американските сенатори одобриха законопроект за понижаване на налозите , проправяйки пътя за първата огромна законодателна победа на Доналд Тръмп,

Окончателният законопроект е признат след поредност от промени и ремонти в серия от сесии. Планът планува внезапно понижаване на корпоративния налог , само че комисията на Сената е на мнение, че ще добави 1 милиарда $ към бюджетния недостиг.

We are one step closer to delivering MASSIVE tax cuts for working families across America. Special thanks to @SenateMajLdr Mitch McConnell and Chairman @SenOrrinHatch for shepherding our bill through the Senate. Look forward to signing a final bill before Christmas! pic.twitter.com/gmWTny3SfS
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 2 декември 2017 година

Президентът Тръмп желае ограниченията, които са най-големите данъчни промени от 80-те години на предишния век, да влязат в действие до края на годината.

 Данъчна тесла за бедните американци
Данъчна тесла за бедните американци

През 2027 година, откакто изтекат наредбите

Сега Сенатът би трябвало да сплоти законодателството с това, което предишния месец е одобри Камарата на представителите. След това съгласуваният законопроект ще бъде изпратен на президента за автограф, с цел да се трансформира в закон.

Демократите се оплакаха, че законопроектът би бил от изгода единствено за богатия и огромен бизнес , както и за прибавяне към недостига на Съединени американски щати. Те обаче не съумяха да съберат задоволително гласове, с цел да го спрат.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР