Американските санкции може да не възпрат Русия от предполагаемата ѝ

...
Американските санкции може да не възпрат Русия от предполагаемата ѝ
Коментари Харесай

Американските санкции може и да не възпрат Русия, но ще изпратят сигнал

Американските наказания може да не възпрат Русия от хипотетичната ѝ интервенция в изборите и киберхакерство в кратковременен проект, само че ще дадат знак за възобновената подготвеност на Вашингтон да държи обществено сметка на Кремъл за дейности, които счита за зловредни.

Президентът Джо Байдън се зарече, че съветският президент Владимир Путин " ще си заплати " и се чака да наложи наказания още тази седмица, които могат да се простират от заледяване на американски активи на руснаци до ограничение на способността на Москва да емитира държавен дълг.

Русия отхвърля интервенция в американските избори и образуване на кибер хакерството, употребило американската софтуерна компания " Солар уиндс корп " за навлизане в американски държавни мрежи.

Кремъл отхвърли също известия, че е предложил бонуси на талибански бойци, с цел да убиват американски бойци в Афганистан.

Макар че президентите на двете страни бързо удължиха действието на контракта за оръжеен надзор Нов СТАРТ, Байдън зае доста по-твърда позиция към Путин в сравнение с предшественика му Доналд Тръмп, а американските и съветските водачи не крият различията си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР