Американските рок групи Papa Roach и Hollywood Undead ще включат

...
Американските рок групи Papa Roach и Hollywood Undead ще включат
Коментари Харесай

Papa Roach и Hollywood Undead ще посетят България заедно през 2020 г.

Американските рок групи Papa Roach и Hollywood Undead ще включат България в взаимното си идно европейско турне и ще посетят София на 2 март 2020 година в зала " Универсиада ", оповестиха уредниците от Sofia Music Enterprises.

Групата Papa Roach e основана през 1993 година в Калифорния и първоначално дефинират стила си като ню метъл и рап метъл. Неин фронтмен и емблема е вокалистът Джейкъби Шадикс.

През 2015 година те бяха хедлайнери на пилотното издание на фестивала Summer Chaos в Бургас, който се организира на стадион " Лазур " в града две следващи градини.

 Hollywood Undead
© Sofia Music Enterprises

Hollywood Undead

Американската група от Лос Анджелис Hollywood Undead става известни първо с впечатляващите си осъществявания онлайн, съчетавайки рок, хип-хоп, индъстриъл и електронна музика. Печелят многочислени почитатели още с излизането на дебютния им албум Swan Songs през 2008 година.

Билетите за концерта потеглят в продажба в мрежата на " Ивентим " от 11 ч. на 1 ноември. Цените ще са от 65 и 75 лева В деня на концерта надлежно от по 80 и 90 лева.Първите 100 билета са на промоционална цена от 40 и 50 лева.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР