Американските адвокати на Делян Пеевски са започнали процедура за падане

...
Американските адвокати на Делян Пеевски са започнали процедура за падане
Коментари Харесай

Ускоряват процедурата по преместване на Бюрото по защита към правосъдното министерство

Американските юристи на Делян Пеевски са почнали процедура за рухване на глобите по листата " Магнитски " пред Службата за надзор над задграничните активи към американското финансово министерство и Държавния департамент.

Правителствените служби би трябвало да дават на глобената страна претекстовете за дейностите си задоволително в детайли, с цел да обосноват, че имат подкрепящи доказателства. В противоположен случай федералните съдилища биха отменили решенията.

От американската правна адвокатска фирма означават, че изказванията на частни лица, че имат достъп до доказателства, подкрепящи решението за наказания, биха означавали откриване на поверителна информация, което е нарушаване на няколко закона.

Указът за издание на Закона, с който Бюрото по отбрана се мести към правосъдния министър, е подписан. Предстои законът да бъде оповестен в " Държавен вестник " и да влезе в действие през идната седмица.

" Аз съм декларирал, че чиновниците, които желаят и които демонстрират нужните професионални качества, в това число и ръководителят на Бюрото, могат да продължат да извършват своите отговорности. Така че по тези въпроси сме разговаряли. Определени са хората от страна на министерството, а към този момент и от страна на прокуратурата, които ще вземат участие в приемо-предавателната активност и, отново ви споделям, имам упоритостта всичко това да бъде направено за броени седмици, а не в течение на месеци, тъй че да може дейностите на Бюрото да продъжат дейно ", съобщи служебният министър на правораздаването проф. Янаки Стоилов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР