Американски турист се извини, след като взриви улица Пукет с машина за мъгла, покрита с плевели

...
[Източник]Американски турист от Калифорния беше накаран да се извини, след
Коментари Харесай

[Източник]

Американски турист от Калифорния беше накаран да се извини, след като взриви машина за мъгла, наситена с марихуана, на оживена улица в Пукет, Тайланд, за да популяризира бизнеса си у дома.

Ключови подробности: Инцидентът е станал по пешеходната улица Bangla в Патонг Бийч на 18 август около 2:30 сутринта, според полицията на провинция Пукет Тайландски в неделя.

За промоция: Властите казаха, че мъжът, американски турист, идентифициран като Angkhan Vorac Chhieng, 55, е използвал машина за мъгла, пълна с марихуана, описана в публикация в Instagram като „куш оръдие ," докато се разхождате по претъпканата, оживена улица.

Още от NextShark: Феновете на BTS са ядосани, след като град Пусан поиска от HYBE да плати сметката за безплатен концерт

Съобщава се, че Chhieng каза, че се опитва да популяризира своя диспансер Kush Life, който е в Калифорния.

 

Вижте тази публикация в Instagram

 

Още от NextShark: Стотици се събират в подкрепа на утвърдителни действия извън Върховния съд на САЩ

Публикация, споделена от Джордан Сандовал (@cronickushking)

Конфронтация с него: Използване на камери за наблюдение за проследяването му след получаване на доклади за поведението му, властите в крайна сметка успяха да открият Chhieng в хотел на Bangla Walking Street.

Още от NextShark: Публикации в популярни италиански нощувки и закуска Расистки съобщения за китайските мокри пазари< /strong>

Неговата реакция: Съобщава се, че Chhieng се извини за случилото се, след като се изправи пред полицията, твърдейки, че не е знаел, че действията му са неподходящи. Той също така се извини, че е навредил на туристическия имидж на Пукет.

Напускане на Тайланд: Чиенг, който според съобщенията е пристигнал в Банкок на 15 август, преди да отпътува за Пукет, е напуснал Тайланд на 19 август.

Юридически но с правила: въпреки че е законно да се използва канабис в Тайланд, независимо дали това е за или , туристите все пак трябва да спазват някои . Например канабисът е забранен на обществени места като училища, молове и храмове, а нарушаването на правилата може да доведе до глоба от 25 000 бата (приблизително 712 долара) и присъда от три месеца затвор.

Още от NextShark: Спорният сержант от полицията в Уилмингтън е разследван за публикация във Facebook за „китайски вирус“

 

Преглед на коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР