Американски тийнейджър беше осъден днес на доживотен затвор без право

...
Американски тийнейджър беше осъден днес на доживотен затвор без право
Коментари Харесай

Осъдиха младо момче на доживотен затвор за убийство в САЩ

Американски младеж беше наказан през днешния ден на пожизнен затвор без право на подмяна за убийството на четирима възпитаници в гимназията си в северния щат Мичиган през 2021 година с револвер, даден му от родителите му.

Итън Кръмбли, който по време на стрелбата е бил на 15 години, беше осъден  от съда в окръг Окланд на пожизнен затвор без право на подмяна, макар че сходни присъди са огромна необичайност във връзка с малолетни в щата Мичиган.

Тийнейджърът, който в този момент е 17-годишен, преди произнасянето на присъдата се разкая за стореното и даде обещание да се поправи в пандиза.

Не можех да се спра... Аз съм в действителност неприятен човек. Извърших ужасни неща, оправда се Кръмбли, представен от Асошиейтед прес.

Крейг Шилинг, чийто 17-годишен наследник Джъстин е една от жертвите, сподели, че килърът би трябвало да " изгние в пандиза ", написа Българска телеграфна агенция.

Съдията по делото изслуша роднините на жертвите и им даде обещание, че техните обективни претенции ще бъдат чути.

През октомври 2022 година Кръмбли се призна за отговорен, че е взел 9-милиметровия револвер " Зиг Зауер ", който родителите му са му подарили малко по-рано за Коледа, влезнал в гимназията в Оксфорд с 50 патрона в раницата си, след което е  стрелял от упор по съучениците си. Итън Кръмбли убива две девойки и две момчета на възраст от 14 до 17 години и ранява други шестима възпитаници и един преподавател.

В различен рядко срещан правосъден развой родителите му са упрекнати в непредумишлено ликвидиране, защото са пренебрегнали сигналите, че той може да извърши сходно нещо. Въпреки че са били извикани от учителите, които са ги уведомили, че синът им търси муниции в интернет, те не са реагирали.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР