Американски сексолози от университета в Далас успяха да обяснят връзката

...
Американски сексолози от университета в Далас успяха да обяснят връзката
Коментари Харесай

Според кръвната група: Най-подходящите двойки в леглото

Американски сексолози от университета в Далас съумяха да обяснят връзката сред кръвните групи и половата съгласуемост сред сътрудниците.

Оказва се, че точно кръвната група е виновна за привличането и половия живот на двойката.
Двойка
Проучването посочило, че мъж и жена с нулева кръвна група са една от най-хармоничните двойки. И двамата сътрудници се нуждаят от непрекъснат физически контакт, което ги прави доста щастливи.

Много подобаваща двойка за секс е, когато мъжът е нулева група, а дамата А. Той е деен, тя пасивна. С милувки и увещание той може да я води до високи равнища на полова интензивност, само че най-важното е да не работи преждевременно. Мъж 0 и жена B кръвна група. Той е въздържан, тя дейна. Точно това е, което им харесва и на двамата. Те могат да се любуват на секса на всички места и когато и да е. Мъж 0 и жена АВ кръвна група. Тук водещ е мъжът, а неговото държание дефинира връзките. Ако той е толерантен и гальовен, хармоничният полов живот е обезпечен. Ако обаче той е прекомерно придирчив и лакомец, половият живот ще е изпълнен с раздори.
Легло
Мъж А и жена 0 кръвна група. Тези двамата са родени за секс, ще прекарват повече време в леглото, в сравнение с всички други. И двамата желаят секс. Важно е да се помни, че тази двойка не би трябвало да не помни за предварителната любовна игра.

Мъж А и жена А кръвна група. От всички вероятни комбинации това е най-подходящата композиция за дамата с А кръвна група. Тя е с този сътрудник, с който може да изпита най-голямо наслаждение, и той го знае. Мъж А и жена В кръвна група. Те прекарват повече време да приказват за секс, в сравнение с да го вършат. Броят на половите пози е разочароващо дребен. И двамата са плахи и незадоволително чувствени един към различен. Жалко, тъй като в случай че се впуснат, биха могли да изпитат голямо наслаждение. Мъж А и жена АВ кръвна група. Пълен неуспех. Тази двойка най-вероятно няма да прави секс. Те се отнасят един към различен като брат и сестра. Орален секс изобщо не се разисква, а традиционнияте постоянно еднакъв. Впрочем и с него се захващат прекомерно рядко.
Нетрадиционно
Мъж В и жена 0 кръвна група. Те обичат да се учат един различен на нови полови техники. Тя е водач в връзките им, само че и неговите полови гении не трябва да бъдат подценявани. Мъж В и жена А кръвна група. Жената обича, когато двамата вършат нетрадиционен секс. Мъж В и жена В кръвна група. Техният секс е несъвършен, удовлетворението - също. Мъж В и жена АВ кръвна група. Това е измежду най- темпераментните двойки. Те са хазартни и са в положение да тестват голям брой вариации. Мъж АВ и жена 0 кръвна група. Сексът сплотява тези сътрудници. Те ще бъдат щастлива единствено в случай че мъжът може да се приспособява към нейния характер и потребности. Мъж АВ и жена А кръвна група.

Той е буен сътрудник, тъй че те вършат секс задоволително постоянно. Но връзката им е безперспективна, в случай че в нея няма най-малко малко усеща. Мъж АВ и жена В кръвна група. Те вършат секс по-рядко от всички други двойки. Въпреки това са изцяло удовлетворени един от различен. Мъж АВ и жена АВ. Вариантите за тази двойка са безкрайни. Те могат или да реализират безспорна естетика, или да бъдат цялостни антиподи. Но в случай че и двамата подходят към секса креативен, не би трябвало да има проблем, написа " Телеграф ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР