Американски съдия отхвърли молбата на Амбър Хърд да бъде анулирано

...
Американски съдия отхвърли молбата на Амбър Хърд да бъде анулирано
Коментари Харесай

Съдия отхвърли молбата на Амбър Хърд за нов процес с Джони Деп

Американски арбитър отхвърли молбата на Амбър Хърд да бъде анулирано решението в процеса за клюка с Джони Деп поради подозрения, свързани с един от правосъдните заседатели, оповестиха международните осведомителни организации.

През юни съдът във Феърфакс, щата Вирджиния, постанови Хърд да заплати 10,35 милиона щатски $ на Джони Деп , като дефинира, че тя го е оклеветила във вестникарска публикация. 

Адвокатите на Амбър Хърд желаеха от съдията по делото да отхвърли решението и да разгласи нов развой, като настояват, че един от правосъдни заседатели не е трябвало да  взе участие,  тъй като призовката е била предопределена за татко му, който живее на същия адрес.

Съдията постанови, че " няма доказателства за машинация или непозволено държание " от страна на правосъдния заседател, и че решението на правосъдните заседатели би трябвало да остане в действие. Съдия Пени Азкарате също по този начин означи, че и двете страни са разпитали и приели всички правосъдни заседатели при започване на процеса.

Джони Деп заведе дело против Амбър Хърд, като  твърдеше, че тя го е оклеветила, когато се е нарекла " обществена персона, удостоверение за домашно принуждение " в публикация, оповестена във в. " Вашингтон пост ". Деп отхвърля да е удрял брачната половинка си. Той твърди, че тя е била тази, която е проявявала принуждение във връзката им.
Хърд подаде срещуположен иск, като съобщи, че Деп я е очернил, когато юристът му назова обвиняванията ѝ " машинация ". Съдебните заседатели присъдиха на Хърд 2 млн. $ обезщетение по един от насрещните й искове. Хърд съобщи, че е е удряла Деп единствено в своя отбрана или в отбрана на сестра си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР