Американски пътнически самолет, извършващ полет от Чикаго до Лос Анджелис

...
Американски пътнически самолет, извършващ полет от Чикаго до Лос Анджелис
Коментари Харесай

Ангели кръжат около американски самолет

Американски пътнически аероплан, извършващ полет от Чикаго до Лос Анджелис на височина 14 хиляди метра, едвам избегнал конфликт с " рой от свещети крилати същества ".

Инцидентът бил засекретен, само че Националната организация за транспортна сигурност, от кое място изтекла информацията, разпратила предизвестия до летците на самолетните компании по света за вероятни произшествия и ги призовала да се " отнесат съществено към този феномен ".

Експерти настояват, че броят на сходни феномени може да нарастне с приближаването на 2012 година, когато астрономите чакат небивало повишение на слънчевата интензивност, а съгласно календара на маите тогава ще настъпи краят на света.

 Ангели кръжат към американски аероплан

В доклада на водачите е разказано произшествие, вследствие на което въздушният лайнер едвам не аварирал. Приблизително 50 незнайни същества съпровождали самолета в течение на 35 минути.

Първият водач разказал, че създанията се появили от нищото и се носели във въздуха. В своето радиосъобщение и в писмения доклад командирът твърдял, че съществата изтлеждат като на старинните илюстрации в Библията. " Не се колебая, че това бяха ангели ", написал в рапорта си той.

След като " ангелите " безусловно обкръжили самолета, първият водач бил заставен да направи внезапна маневра, вследствие на коята двама пасажери получили разнообразни пострадвания.

Командирът на самолета твърди, че другояче не би могъл да избегне директния конфликт. Но в доклада си той признал, че съществата били основани като че ли от частици пара и не е сигурен, че конфликтът би бил рисков за самолета.

Представители на духовенството упорстват да се разсекретят материалите за произшествието. " Разбирам условията за сигурност, само че става дума не за някакъв летящ обект или противников аероплан. Тук приказваме за посланици на Небесата и послания от Бога. Всеки човек има право да знае за това ", декларирал духовник Маркус Уайлър.

Според някои теолози всеобщата поява на ангели може да бъде предизвестие за бъдеща злополука, написа в. " Астрофеномен ".

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР