Американски и европейски служители са разговаряли с украинското правителство за

...
Американски и европейски служители са разговаряли с украинското правителство за
Коментари Харесай

Западът заговори на Украйна за отстъпки, ако иска мир с Русия

Американски и европейски чиновници са разговаряли с украинското държавно управление за това какво може да докара до възможни мирни договаряния с Русия за преустановяване на войната , оповестява " Ройтерс ", цитирайки Ен Би Си.

Войната в Украйна, която към този момент продължава 21 месеца, аргументи гибелта или рани стотици хиляди и унищожи елементи от страната. Тя провокира и най-дълбоката рецесия в връзките на Москва със Запада след Кубинската ракетна рецесия от 1962 година

Проведените диалози са включвали доста общи контури на това, от което Украйна евентуално ще би трябвало да се откаже , с цел да реализира съглашение с Русия.

Обсъждането с Украйна идва на фона на опасения измежду американски и европейски чиновници, че  Има паника и по отношение на способността на Запада настояват неизвестен почитан американски чиновник и някогашен чиновник на Съединени американски щати.
 Лавров: Русия е подготвена да договаря с Украйна, само че чака предлагането на Запада
Лавров: Русия е подготвена да договаря с Украйна, само че чака предлагането на Запада

С оглед на действителностите на земята

Понастоящем Русия управлява към 17,5% от интернационално приетата територия на Украйна.

Москва твърди, че е трябвало да стартира своята " специфична военна интервенция " в Украйна в отговор на враждебния и нападателен Запад, който съгласно нея употребява Киев, с цел да отслаби Русия.

От своя страна, Киев и неговите западни съдружници дефинират дейностите на Москва като присвояване на земя в имперски жанр.

Кремъл е безапелационен, че ще реализира всичките си цели в Украйна.

Киев пък желае да си върне контрола върху цялата територия, отнета от Русия, в това число Крим, който беше анексиран през 2014 година Украйна акцентира, че няма да отстъпи , до момента в който и последният съветски боец не се изтегли от територията ѝ.
 Агресията на Русия против Украйна не оставя място за договаряния
Агресията на Русия против Украйна не оставя място за договаряния

Единственият метод за мир е проваляне на съветския империализъм, безчовечие и геноцид
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР