Американската туристка Дакота Френдсън засне 12-метрово същество в шотландското езеро

...
Американската туристка Дакота Френдсън засне 12-метрово същество в шотландското езеро
Коментари Харесай

Туристка засне Неси и децата му

Американската туристка Дакота Френдсън снима 12-метрово създание в шотландското езеро Лох Нес, заяви английският вестник Sun.

Жената, пристигнала на отмора от Охайо, съобщила, че е забелязала огромна тъмна форма, с кожата на "хипопотам " и дължина от към 12 метра, да се движи във водата покрай кея на рухналия палат Ъркърт. Невговите каменни руини са едно от най-популярни и обичани места за наблюдаване на Неси.



По думите на дамата, с изключение на голямо творение, тя е забелязала още няколко по-малко сулуета, за които допуска, че са децата на обгърнатото с мистерии страшилище.

"Кожата на "обекта " бе сива, съвсем като на хипопотам. Другите същества, които бяха с сходна форма, също се появиха на повърхността на водата, само че изчезнаха доста бързо ", споделя тя.

"Във водата имаше доста същества. Вероятно това е Неси и неговото семейство ", сподели Гари Кембъл — индивидът, който води формалната статистика за наблюдения на чудовището.

През предходната година са били подадени 11 сигнала за появяването на мистериозното страшилище, обитаващо от антични времена водите на езерото Лох Нес.



Това е самобитен връх, откогато легендата за чудовището е възродена през 1933 година

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР