Американската риалити звезда Ким Кардашиян и съпругът ѝ Кание Уест

...
Американската риалити звезда Ким Кардашиян и съпругът ѝ Кание Уест
Коментари Харесай

Ким Кардашиян чака трето дете

Американската риалити звезда Ким Кардашиян и брачният партньор ѝ Кание Уест ще станат родители за трети път след към 6 месеца.

Сурогатната майка, която двамата са избрали за бебе номер 3 е бременна в 3 месец, оповестява US Weekly.

Жената, която двамата усърдно са проучили и са избрали всред доста други кандидатки, е от Сан Диего и е на възраст сред 20 и 30 години.

Третото отроче на звездната двойка се чака да се появи на бял свят през януари 2018 година

36-годишната риалити звезда нееднократно е казвала, че желае да има огромно семейство, само че откакто лекарите ѝ не разрешиха да забременее отново, тя и половинката ѝ са се насочили към сурогатна майка.

По време на втората бременност на Кардашиян, която към този момент е майка на 4-годишната Норт и 1-годишният Сейнт, се появиха затруднения, при които плацентата е захваната прекомерно надълбоко в маточната стена, и лекарите я предизвестиха, че последваща бременност би била извънредно рискована и рискова.

Според американските медии семейство Кардашиян-Уест е наело сурогатната майка против 113 000 $.

Родителите на 4-годишната Норт и 19-месечният Сейнт са се съгласили да платят 45 000 $ за 10 месеца или по 4 500 $ на месец, съгласно уеб страницата за всемирски вести TMZ. Ако се окаже, че дамата, която носи детето им, в действителност е бременна с близнаци, звездната двойка ще вдигне сумата на месечните вноски на 5 000 $ за второто дете. Освен тези пари, Ким и Кание са платили на организацията, намерила сурогатната майка прелиминарен депозит от 68 850 $.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР