Американската репортерка Дженифър Равало, по-известна като Джени Суши, обяви, че

...
Американската репортерка Дженифър Равало, по-известна като Джени Суши, обяви, че
Коментари Харесай

Джени Суши шокира с изказване за устата на Кобрата

Американската кореспондентка Дженифър Равало, по-известна като Джени Суши, разгласи, че не приема извиненията на Кубрат Пулев за случая посред им през март. " Пулев несъмнено бе друг на второто чуване пред комисията. Не пристигна с огромен антураж, както беше на първото съвещание. Извинението му изглеждаше откровено, само че в това време той лобира за връщане на лиценза. Само времето ще покаже дали извинението му беше почтено и откровено.

Но аз не одобрявам извинението. Ненавиждам оправданието, че е бил толкоз разчувствуван от успеха и има право да ме тормози под всякаква форма. Разбирам, че е бил прочувствен от триумфа си, само че в последна сметка не може да сграбчвате някого и да го целувате без негово единодушие, до момента в който той си прави работата.

Не, не мисля, че съм отговорна за нещо. Вижда се на видеото - той ме хваща и ме целува с кървава уста, до момента в който аз работя. Също по този начин ме хвана за задника. Хората имат право да бъдат в безвредна среда на работното си място ", показа Равало пред Блиц.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР