Американската попзвезда Тейлър Суифт, която разтърси музикалната индустрия с феноменално

...
Американската попзвезда Тейлър Суифт, която разтърси музикалната индустрия с феноменално
Коментари Харесай

Тейлър Суифт е личност на годината на сп. „Тайм“

Американската попзвезда Тейлър Суифт, която раздруса музикалната промишленост с феноменално сполучливо турне, е персона на годината за 2023 година на списание Тайм.

„ Избирането на един човек, който съставлява осемте милиарда души на планетата, не е лесна задача. Избрахме някой, който съставлява наслада. Някой, който носи светлина на света “, сподели Сам Джейкъбс пред NBC в сряда сутринта.

Суифт победи осем други финалисти, измежду които крал Чарлз III и Барби.

 

„ Постиженията на Суифт като художник – културно, сериозно и комерсиално – са толкоз доста, че да ги описваме наподобява съвсем безсмислено “, написа списанието.

„ Като поп звезда тя е в рядка компания, паралелно с Елвис Пресли, Майкъл Джексън и Мадона; като създател на песни е сравнявана с Боб Дилън, Пол Маккартни и Джони Мичъл. Като бизнес дама е построила империя, чиято стойност съгласно някои оценки надвишава 1 милиард $. И като звезда - която заради обстоятелството, че е жена, е деликатно следена за всичко - от това с кого се среща до какво се облича - тя от дълго време се радва на непрекъснато внимание и знае по какъв начин да го употребява.

 

Миналата година, когато Русия стартира война с Украйна, списанието присъди оценката на Владимир Зеленски, президента на Украйна, и „ духа на Украйна “.

Списанието разгласи Илон Мъск за човек на годината през 2021 година „ С едно щракане на пръста му фондовият пазар се издига или пада “, писа тогава списанието.

През 2020 година Джоузеф Р. Байдън и Камала Харис — тогава новоизбраните президент и вицепрезидент — бяха на корицата, а през 2019 година това беше активистката за климата Грета Тунберг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР