Американската поп звезда Тейлър Суифт триумфира на церемонията по раздаването

...
Американската поп звезда Тейлър Суифт триумфира на церемонията по раздаването
Коментари Харесай

Тейлър Суифт триумфира на Европейските музикални награди на MTV

Американската поп звезда Тейлър Суифт победи на церемонията по раздаването на Европейските музикални награди на MTV, състоялата се в Дюселдорф, Германия, спечелвайки четири оценки, оповестяват Асошиейтед прес и Ройтерс.

Суифт, която дружно с Хари Стайлс водеше по номинации със седем на брой, получи наградите за най-хубав реализатор, най-хубав поп реализатор, най-хубаво видео и най-хубаво видео (дълга форма) за 10-минутната версия на парчето " All Too Well ".



Изпълнителката, която понастоящем оглавява чартовете с шлагера " Anti-Hero " от чупещия върхове албум " Midnights ", изненадващо се появи на церемонията в Дюселдорф. Приемайки първото си отличие, Тейлър Суифт сподели, че единствената причина това да ѝ се случва са почитателите, написа Българска телеграфна агенция.

Френският диджей Давид Гета и певицата Биби Рекса откриха шоуто с осъществяване на взаимния си шлагер
" I'm Good (Blue) ", който беше отличен в категорията за най-хубаво съдействие. Гета получи и наградата за най-хубав реализатор на електронна музика.



" Мюз ", които завоюваха наградата за най-хубав рок реализатор, нажежиха ситуацията с парчето " Will of the People ". Британските рокаджии посветиха осъществяването си на народа на Украйна и дамите в Иран.

Водещи на шоуто бяха певицата Рита Ора и режисьорът Тайка Уайтити , които по-рано тази година се ожениха. Изпълнителката впечатли с тоалети. Създателят на кино лентата " Тор: Любов и гръмотевици " се пошегува, че се е опитал да направлява поп звездата в себе си.

Ники Минаж завоюва три оценки, измежду които за най-хубава ария за " Super Freaky Girl " и най-хубав хип-хоп реализатор. Рапърката пропусна наградната гала.

Певецът Хари Стайлс, който понастоящем е на турне в Съединени американски щати, беше отличен в категорията за най-хубаво осъществяване онлайн.

Едно от най-разтърсващите осъществявания на вечерта беше на спечелилите на тазгодишния песенен конкурс " Евровизия " - украинската група " Оркестър Калуш ". Докато групировката беше на сцената, залата потъна в жълто и синьо в символ на поддръжка за Украйна. На аления килим фронтменът Олег Псюк изясни, че с новопридобитата си популярност " Оркестър Калуш " може да засвидетелства поддръжката си за народа на Украйна и да насочва публичното внимание към участта му.

" За нас е значимо да бъдем гласът на Украйна ", сподели Псюк.



Британският грайм реализатор Стормзи изпя баладата " Fire Babe " от дълго чакания си трети албум " This is What I Mean ".

Групата " One Republic " извършиха песента " I Ain't Worried " от " Топ Гън: Маверик " с видео увертюра от звездата на кино лентата Том Круз, което по думите им не е било елементарно да обезпечат.

Сред останалите отличници в 17-те полово неутрални категории, спечелилите в които се избират от почитателите, се подредиха Би Ти Ес (най-голяма фенска маса), кей-поп групата " Севънтийн " (най-добър нов реализатор и най-успешен тласък), Лиса (най-добър кей-поп изпълнител), " Горилаз " (най-добър реализатор на различна музика), Анита (най-добър латино изпълнител), Клоуи (най-добър темп енд блус изпълнител), написа Юнайтед прес интеренешънъл.

Дюселдорф има музикално завещание като дом на пионерите от немската електронна група " Крафтверк ", оказали въздействие на генерации поп и денс музиканти с хипнотизиращи части като " Autobahn ". Градът беше хазаин и на песенния конкурс " Евровизия " през 2011 година, напомня Ройтерс.

Сред звездите, които минаха по аления килим, беше и Джулиан Ленън, синът на именития бийтъл Джон Ленън. Той съобщи, че не е гледал концерт от години и че с неспокойствие чака шоуто.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР