Американската поп звезда Мадона отменя три концерта от турнето си

...
Американската поп звезда Мадона отменя три концерта от турнето си
Коментари Харесай

Мадона отмени 3 концерта - slava.bg

Американската поп звезда Мадона анулира три концерта от турнето си в Бостън по разпореждане на лекарите й поради "непосилна болежка ", заяви певицата в "Инстаграм " профила си.

В обявата си тя моли почитателите й да извинят това непредвидено стичане на събитията и изяснява, че да излиза на сцената всяка вечер й носи голяма наслада и приема анулацията на концерти като тип наказване за себе си. "Болката, която изпитвам сега, обаче е непостижима и би трябвало да си почивам и да последвам предписанията на лекарите, с цел да мога да се върна по-силна и по-добра и да продължа пътуването на Madame X дружно с всички вас ", добавя тя.

Ден преди този момент известие певицата разгласява в "Инстаграм " видео по какъв начин си взема "обичайната ледена вана за множеството ми пострадвания ", внушавайки, че напъните по актуалното турне, с което показва последния си албум Madame X, имат своите последици върху тялото на 61-годишната изпълнителка.

В това турне Мадона заобикаля огромните концертни зали за сметка на гостувания в по-малки локални местоположения. Очаква се идващите й изяви да са четири концерта във Филаделфия, които ще стартират на 7 декември, след което й предстоят седем в Маями. В края на януари я чакат и 15 вечери в Лондон, следвани от други 13 в Париж.

Мадона е известна с това, че не обича да анулира концерти и доста рядко е прибягвала до такава стъпка в цялата си 37-годишна кариера, отбелязва Би Би Си.

Малко по-рано тази седмица тя стана обект и на обвинявания в плагиатство от електронния продуцент Кейси Спунър, който съобщи, че е останал отвън заемите на сингъла God Control от новия й албум и настоя да получи 1% % от облагите й от турнета. До момента тя не е дала отговор персонално на обвиняванията, добавя "Гардиън ", представено от Dnes.bg.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР