Американската платформа Нетфликс (Netflix) планира да повиши цената на стрийминг

...
Американската платформа Нетфликс (Netflix) планира да повиши цената на стрийминг
Коментари Харесай

Нетфликс планира да повиши цените на стрийминг услугата си

Американската платформа " Нетфликс " (Netflix) възнамерява да увеличи цената на стрийминг услугата си, която е без спирания за реклами, след края на продължаващата стачка на актьорите в Холивуд, заяви в. " Уолстрийт джърнъл ", представен от Ройтерс.

Според източници на американското издание компанията разисква повишение на цените си за няколко пазара по целия свят, като евентуално ще стартира от Съединени американски щати и Канада.

Подробности към това с какъв брой ще нарастнат услугите на " Нетфликс " не са разкрити.

Компанията е отказала коментар по въпроса.

Преговорите сред синдиката на актьорите (SAG-AFTRA) и Алианса на филмовите и телевизионните продуценти (AMPTP), който съставлява филмовите студиа, не престават, като идната им среща е планувана за през днешния ден.

Миналата седмица Съюзът на писателите подписа предварителна договорка с Алианса на филмовите и телевизионните продуценти след пет месеца на несполучливи договаряния.

" Нетфликс " понижи цените на своите абонаментни проекти в някои страни през февруари. През същия месец софтуерният колос изложи проект за унищожаване на шерването на пароли за сметки, който беше въведен в над 100 страни през май.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР