Американската певица Мадона успя да спре временно търг на свои

...
Американската певица Мадона успя да спре временно търг на свои
Коментари Харесай

Мадона спря със съд продажбата на любовната си кореспондеция с Тупак Шакур

Американската певица Мадона съумя да спре краткотрайно търг на свои персонални движимости, писма и фотографии, измежду които долни дрехи, както и писмото, с което рапърът Тупак Шакур й изяснява за какво я е напуснал.

Нюйоркски съд почете желае й, заведен по ускорената процедура против тръжната сесия на аукционната къща " Гота хев ит ", планувана за сряда. Според Мадона движимостите са откраднати от нейната позната Дарлийн Лъц. Лъц и " Гота хев ит " оповестиха че ще я съдят и ще се преборят да изчистят името си и да пуснат движимостите.

Те включват долни дрехи, четка за коса, фотографии и две изключително персонални писма. Първото е от починалия рапър, който излага аргументите си да скапе връзката им. То е датирано от месец януари 1995 година и е било написано от пандиза, където Шакур по това време излежава присъда за полово принуждение. Легендарният музикант бе убит една година по-късно.

New Tupac letter reveals his relationship with him and Madonna pic.twitter.com/aV4nxKROCp
— 2Pac News (@2pacnews) July 5, 2017

В него той изяснява, че да излиза с бяла жена би било опасност за кариерата му. " Мислех, че поради " имиджа " си ще предам хората, които ме бяха създали това, което смятах че съм. Не желаех да те нараня ", написа в Шакур.

Стартовата цена на писмото беше избрана на 100 000 $.

Втората сензитивна движимост е преписка от началото на 90-те, в която Мадона назовава актрисата Шарън Стоун и колежката си Уитни Хюстън " необикновено посредствени ". Ядосвайки се, че не може да повтори филмовите триумфи на Стоун и певческите на Хюстън, Мадона написа: " Не тъй като желая да бъда тези дами - по-скоро бих умряла, те са толкоз ужасяващо бездарни, а тъй като са посочени за образец за величественост или нещо от този вид за аз да бъда унижена ".

Хюстън, както и Шакур, също към този момент е починала. Шарън Стоун написа във " Facebook ", че към момента " обича и обожава " Мадона и другарството им няма да бъде развалено от заничането в персоналния им живот и от предишното.

Всичко, което би трябвало да знаете за:Шоубиз (3938)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР