Американската певица Лейди Гага показа лицето си без грим и

...
Американската певица Лейди Гага показа лицето си без грим и
Коментари Харесай

Лейди Гага зарадва феновете си без грим

Американската певица Лейди Гага сподели лицето си без грим и зарадва почитателите. Снимки от историите на нейния акаунт в Instagram бяха видяни от изданието Allure.

И по този начин, на фрагментите Гага театралничи, седнала на леглото с къси къси панталони и горнище с тънки презрамки. Освен това се виждаше, че 36-годишната изпълнителка няма грим на лицето си и е без завършена прическа, косата й бе като разчорлена.

Според изданието по-рано певицата разгласила на страницата си следващото селфи без грим. На фотографията звездата театралничи по необятни къси панталони и суичър с качулка в състезателен жанр. Тя приключи визията си със слънчеви очила.

„ Ти си толкоз красива! ”, „ Много красива жена! ”, „ Кралица! ”, „ Чувстваш се доста добре без грим ”, „ Страхотен кадър ”, споделиха почитателите в мненията под обявата.

През април козметоложката Тара Гарик от центъра за пластична хирургия в Ню Йорк разкри пластичната хирургия на Лейди Гага. Специалистката допусна, че певицата се е подложила на няколко козметични интервенции, с цел да преобрази външния си тип. Така, посредством подобаващи процедури, тя би могла да промени устните, бузите и носа си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР