Американската космическа агенция НАСА се натъкна на неочакван ярък обект

...
Американската космическа агенция НАСА се натъкна на неочакван ярък обект
Коментари Харесай

На Марс няма хора, но вече има боклуци

Американската галактическа организация НАСА се натъкна на " непредвиден " ослепителен обект на Марс. Техният роувър Perseverance снима обект, сходен на железно фолио, по време на рутинна обиколка. Но преди да стартират спекулациите с извънземни, истината евентуално е доста по-различна.

Оказа се, че материалът произлиза от НАСА. Експерти разгласиха това " изненадващо " изобретение в Twitter - става дума за парче термично одеяло. Вероятно е останало там, откакто Perseverance кацна на Червената планета през 2021 година

В изявление за CNET представител на НАСА сподели, че са сигурни, че това е част от кораба, само че са по-малко сигурни каква тъкмо част от галактическия транспортен съд е. „ По-малко ясно е от коя част от галактическия транспортен съд идва или по какъв начин тъкмо е попаднал там. „ Нашият екип счита, че това евентуално се е случило по време на етапа на кацане “, сподели Андрю Гуд от лабораторията за реактивно задвижване на НАСА.

Той добави, че не знаят дали е паднал там след кацане, или е бил отвеян след това от вятъра. Някои считат, че НАСА всъщност изхвърля боклуци на Марс. „ Там към момента няма хора, а към този момент пускаме отпадък “, споделя един неудовлетворен коментатор.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР