Американската корпорацията Microsoft твърди, че е документирала нови кибератаки от

...
Американската корпорацията Microsoft твърди, че е документирала нови кибератаки от
Коментари Харесай

Microsoft твърди за нова кибератака от руска хакерска група

Американската корпорацията Microsoft твърди, че е документирала нови хакерски атаки от хипотетична съветска хакерска група, която се счита, че е направила и офанзивата против SolarWinds. В известие на Microsoft се твърди, че експертите на корпорацията " следят нови дейности " от групата Nobelium, съобщи ТАСС.

По-рано Microsoft съобщи, че тя оперира от територията на Руската федерация и стои зад офанзивата против SolarWinds. Според Microsoft последните офанзиви са осъществени, по-специално против компании, работещи в цифровия и финансовия бранш, против държавни организации, както и публични и проучвателен организации. Те се намират в 36 страни, в това число Съединени американски щати, Англия, Германия и Канада.
 Руснак призна, че е желал да хакне Tesla Руснак призна, че е желал да хакне Tesla
Според правосъдните документи и самопризнания, от 15 юли до 22 август 2020 година Егор Крючков със съидейници се опитал да подкупи чиновник н...

" Тези неотдавнашни дейности бяха значително несполучливи, по-голямата част от задачите не бяха хакнати, досега получихме данни за три хакнати организации ", споделиха от компанията. Тя обясни, че засегнатите структури са били известени за хипотетичните набези.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР