Американската компания Ocean Infinity откри изчезналата миналия ноември аржентинска подводница

...
Американската компания Ocean Infinity откри изчезналата миналия ноември аржентинска подводница
Коментари Харесай

Намериха изчезналата преди година аржентинска подводница „Сан Хуан”


Американската компания Ocean Infinity откри изчезналата предишния ноември аржентинска подводница „ Сан Хуан”, заяви Агенция Франс Прес. Подводницата е открита на 80-0 дълбочина благодарение на дълбоководен телеуправляем уред.
Операцията по издирването на аржентинската подводница към този момент не е избавителна Тя е траяла двойно повече, в сравнение с се счита, че е било допустимо да оцелее екипажът, регистрира представителят на военноморските сили
На борда на подводницата имаше 44 души екипаж. Връзката с плавателния съд прекъсна на 15 ноември 2017 година, когато подводницата пътуваше от пристанището на град Ушуая към базата си в Мар де Плата. Три часа преди този момент оттова съобщили за пожар в батериите.

На 30 ноември Военноморски сили на Аржентина стопираха интервенцията по спасяването на екипажа, само че продължиха издирването на плавателния съд.
Два кораба към момента търсят безрезултатно изчезналата аржентинска подводница Заради случая беше уволнен командващият на аржентинските Военноморски сили
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР