Американската компания Amazon.com Inc. отваря магазин без каси във Великобритания.

...
Американската компания Amazon.com Inc. отваря магазин без каси във Великобритания.
Коментари Харесай

Amazon отваря първи безкасов магазин извън САЩ

Американската компания Amazon.com Inc. отваря магазин без каси във Англия. Това е първият магазин, изполващ автоматизираната технология за разплащания на компанията, който не се намира на територията на Съединени американски щати, съобщи Блумбърг.

Компанията от Сиатъл заяви, че магазинът й, носещ марката Amazon Fresh, ще отвори порти в Лондон през днешния ден. Подобно на американските местоположения, магазинът ще употребява камери и датчици за следене на продуктите, които купувачите взимат от рафтовете, с цел да приготви тяхната сметка. Тя ще бъде таксувана от кредитната карта, обвързвана с профила им в Amazon, при овакантяване на обекта.

Amazon предлага да лицензира технологията, известна като Just Walk Out, на други компании.

До момента Amazon има 26 магазина без каси в Съединени американски щати, носещи марката Amazon Go, както и два по-големи обекта, известни като Go Grocery. Говорител на Amazon съобщи, че компанията няма желание да трансформира брандинга на американските магазини.

Компанията ръководи и верига обичайни магазини под марката Amazon Fresh в Съединени американски щати – същия бранд като безкасовия магазин в Лондон

Като част от акцията по откриването на новия магазин в Лондон компанията показа нова марка за хранителни артикули във Англия, наречена „ by Amazon “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР