Американската изследователка на върколаци и други чудовища Линда Годфри е

...
Американската изследователка на върколаци и други чудовища Линда Годфри е
Коментари Харесай

Мистериозен разказ: Куче-човек попада под колелата на автомобил и нищо не му се случва

Американската изследователка на върколаци и други чудовища Линда Годфри е събрала доста истории за вълкоподобни същества като деликатно селектира и пресява цялата тази информация, вярвайки и доверявайки се единствено на историите на съществени хора, които не биха си измисляли и фантазирали. Освен това Линда избира да разказва случаи, следени от минимум двама души. Една от тези истории предлагаме на вашето внимание.

Куче-човек на пътя за Мичиган

Тази история е разказана на Линда от помощник на полицията в Мичиган Лаура Лав, която през февруари 2009 година късно вечерта пътувала с приятелката към дома си по пътя по автомагистрала 31. Било доста мрачно, само че фаровете на автомобила осветявали автомагистралата добре, както и пикапа, който пътувал пред тях.

" Карахме много деликатно ", споделя Лаура Лав, нощта беше студена и безоблачна и ние се придвижвахме умерено като си говорехме в това време. Пикапът се движеше с естествена скорост като нас и ние не искахме да го изпреварваме.

И тогава внезапно... пред пикапа на пътя излезе странна фигура, а по-късно попадна под колелата му. Автомобилът кривна настрана, само че не съумя да избегне конфликта и в идващия миг прегази и мина върху съществото. За наша изненада, лидерът освен не спря след случая, ами незабавно набра скорост, очевидно желаейки да напусне допустимо най-скоро мястото на произшествието.



И двете дами нямали време да осмислят случая, тъй като в идващия миг видели по какъв начин мистериозното създание, което преди малко било прегазено от огромната кола, се повдигнало от пътя. Освен това, чудовището скочило по този начин като че ли даже не било ранено - леко и даже грациозно.

" Това явно бе страшилище ", прецизира Лаура, защото имаше кучешки образ с удължена зурла (като шотландска овчарка коли) и лъвска грива на лъв, само че изумителен бе фактът, че съществото се изправи на задните си крайници (очевидно кучешки или вълчи), а по-късно стартира да тича на два крайници. И толкоз бързо, че в идващият миг изчезна в храстите, които бяха в огромни количества край пътя.

Карахме до мястото на конфликт на пикапа и този тайнствен куче-човек, само че не открихме никакви следи от кръв. Това толкоз ни шокира, че чак до моята къща, ние пътувахме в цялостно безмълвие с приятелката ми. И едвам в кухнята, с чаша мощен чай в ръка започнахме да обсъждаме какво се е случило. Очевидно, до този миг шокът ни не бе минал.

Естествено, приятелката не разбираше кой или какво сме видели, само че и двете имаме вяра, че кучетата-хора са действителност ", приключва описа си Лаура, записан и предаден от изследователка на върколаци и други чудовища Линда Годфри.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР