Американската армия ще се бие срещу "Ислямска държава", докато групировката

...
Американската армия ще се бие срещу "Ислямска държава", докато групировката
Коментари Харесай

САЩ ще се бият срещу "Ислямска държава" в Сирия, докато групировката иска да се бие

Американската войска ще се бие против "Ислямска страна ", до момента в който групировката желае да се бие, сподели министърът на защитата на Съединени американски щати Джеймс Матис, представен от Ройтерс.

В момента подкрепяни от Съединени американски щати и Русия сили се борят за отвоюване на оставащите територии под контрола на "Ислямска страна ".
Матис съобщи, че по-дългосрочната цел на американската войска ще бъде да не разреши на "Ислямска страна " да се върне, откакто групировката загуби следените от нея територии.

"Врагът още не е оповестил, че е завършил с региона, тъй че ние ще продължим да се бием, до момента в който те желаят да се бият ", сподели Матис.
Той също по този начин акцентира значимостта от по-дългосрочни старания за мир, намеквайки, че войските на Съединени американски щати желаят да оказват помощ за основаване на изискванията за дипломатическо решение в Сирия.

"Ние няма просто да си тръгнем тъкмо в този момент, преди да има прогрес по Женевския развой ", съобщи той.

Матис означи, че съгласно него югозападната зона за деескалация работи, и изрази вяра, че в бъдеще ще има още зони, които да разрешат на повече бежанци да се завърнат по домовете си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР