Американската актриса и модел Дакота Джонсън, известна с ролята на

...
Американската актриса и модел Дакота Джонсън, известна с ролята на
Коментари Харесай

Дакота Джонсън инвестира в секс индустрията - slava.bg

Американската актриса и модел Дакота Джонсън, известна с ролята на Анастейша Стийл от кино лентата „ 50 нюанса сиво “ по едноименния разказ на Е. Л. Джеймс, е почнала да влага в секс-играчки, заяви Vodue. Звездата е станала изобретателен шеф и вложител на марката Maude. Компанията се прочу с помощта на създаваните от нея аксесоари за по-приятен секс и органични презервативи.

„ Смятам, че половото благоденствие е едно от главните човешки права. Сексът по взаимно единодушие и интимното наслаждение са грижа за самия себе си. Всеки човек би трябвало да има достъп до качествени секс продукти, без значение от своя пол, възраст и ориентировка “, разсъждава дъщерята на Мелани Грифит и Дон Джонсън.

31-годишната Дакота прибавя, че обществото най-накрая е трансформирало отношението си към тематиката. Според нея сексът е най-съкровеното нещо, което може да се случи сред двама души, ето за какво към него би трябвало да се подхожда без позор и наказание.

Във кино лентата "50 нюанса сиво " героинята й бе въвлечена в разнообразни полови опити от тайнствения паралия Крисчън Грей (актьора Джейми Дорнан), тъй че очевидно има отношение към приспособленията, които могат да създадат еротичното прекарване още по-възбуждащо.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР