Американската актриса Фелисити Хъфман се призна за виновна по обвинението

...
Американската актриса Фелисити Хъфман се призна за виновна по обвинението
Коментари Харесай

Отчаяна съпруга се призна за виновна по обвинение в подкуп

Американската актриса Фелисити Хъфман се призна за отговорна по обвиняването за предоставяне на рушвет за машинация за банкет на щерка й в първокласен лицей, предава Военновъздушни сили. В съда в Бостън звездата от известния сериал "Отчаяни съпруги " призна, че е платила 15 хиляди $ за скрито поправяне на отговорите на щерка й в тест през 2017 година
В изказване тя сподели, че е "приела изцяло " виновността си.
Прокурорите желаеха 4 месеца затвор и 20 хиляди $ санкция.
56-годишната Хъфман е измежду 50-те, упрекнати в корупционен скандал за приемане в колежа. Заможните родители, упрекнати в хода на следствието, настояват, че са давали подкупи за нанасяне на промени в изпитите и даже са пращали други деца с подправени фотоси на документите, с цел да фалшифицират спортните достижения на кандидатстващите.
Сред елитните американски университети, попаднали в лъжливата скица са Йейл, Джорджтаун и Станфорд. Родители и треньори по лека атлетика бяха упрекнати в схемата, само че никое от децата не беше подведено под отговорност.
Хъфман съобщи, че щерка й не е знаела за измамата и че усеща "съжаление и позор " пред нея, тъй като я е предала.
Присъдата на Хъфман ще влезе в действие на 13 септември.
Макар че Хафман е измежду най-известните обвинени лица, 15-те хиляди $, с които се разделила, е измежду най-малките суми, за които се твърди, че са платени от някой от другите родители, упрекнати в абсурда. Лори Лоулин - друга холивудска актриса, въвлечена в абсурда, която не се признава за отговорна, е дала 500 хиляди $ подкупи, с цел да бъде признато детето й в тима по гребане в Университета на Южна Калифорния.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР