Американската актриса Евън Рейчъл Ууд обвинява рокаджията Мерилин Менсън, че

...
Американската актриса Евън Рейчъл Ууд обвинява рокаджията Мерилин Менсън, че
Коментари Харесай

Обвиниха в изнасилване Мерилин Менсън

Американската актриса Евън Рейчъл Ууд упреква рокаджията Мерилин Менсън, че я е изнасилил, възползвайки се от фотосите на един от музикалните си клипове, оповестяват интернационалните осведомителни организации.

Евън Рейчъл Ууд, известна с функциите си в сериала " Западен свят " и във кино лентата " Тринайсет ", формулира обвиняванията си в документалния филм на HBO " Phoenix Rising ", показан на кинофестивала " Сънданс ", който се организира във виртуален формат.

В продукцията, която демонстрира битката за увеличение на отминалостта за полови закононарушения, с цел да имат опцията жертвите да получат правораздаване, актрисата се връща към фотосите през 2007 година на музикалния видеоклип към парчето " Heart-Shaped Glasses " на Мерилин Менсън, който по това време е неин сътрудник.

" Бяхме говорили за симулирана секс сцена. Но когато камерите започнаха да снимат, той действително проникна в мен. Никога не съм се съгласявала с това ", споделя актрисата.

Евън Рейчъл Ууд стартира да се среща с Мерилин Менсън, същинското име на който е Брайън Уорнър, през 2006 година, когато е на 18-годишна възраст. Певецът по това време е на 37.



" Бях принудена да прави полов акт с комерсиална цел под подправен претекст. Бях изнасилена пред камера ", упорства актрисата.

По думите ѝ по време на половата експанзия екипът е бил извънредно обезпокоен и никой не е знаел какво да направи ", добавя тя.

Според документалния филм Мерилин Менсън по-късно е упражнил напън над младата жена да увери репортерите, че по време на фотосите не е имало действителна секс сцена.

Режисьор на документалната продукция от две елементи " Phoenix Rising " е номинираната за " Оскар " Ейми Бърг, която е създател на кино лентата за Джанис Джоплин " Джанис: Малкото момиче е тъжно ".

Евън Рейчъл Ууд имаше връзка с Мерилин Менсън от 2006 до 2010 година След раздялата им актрисата стана деен бранител на жертвите на домашно принуждение, употребявайки личната си история.

През февруари 2021 година актрисата упрекна обществено музиканта в години на тормоз. Менсън отхвърли обвиняванията, само че през идващите месеци към Ууд се причислиха още няколко дами, които също заведоха каузи против рокаджията. По време на абсурда Мерилин Менсън загуби контракта си с лейбъла си и няколко кино функции, а в края на годината бяха осъществени обиски в дома му.

На тазгодишното издание на кинофестивала " Сънданс " още веднъж не липсват документалните филми, отдадени на музиката, които възкресяват изгубени музикални столетия, отбелязва Асошиейтед прес.

Първата част на документалната лента " jeen-yuhs ", показана на " Сънданс " преди дебюта ѝ идващия месец по Нетфликс, разкрива моменти от младостта на към момента незнайния Кание Уест. Филмът е за ранните разочарования на изпълнителя по времето, когато е съсредоточил напъните си от млад продуцент да стане рапър. Кание Уест споделя и моменти на деликатност с към този момент починалата си майка Донда.

Подобна майчина непосредственост в никакъв случай не е съществувала за певицата Шинейд О'Конър, която приказва за издевателството, упражняван от личната ѝ майка, във кино лентата " Nothing Compares " на Катрин Фъргюсън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР