Американската администрация за безопасност по пътищата отбелязва, че ако се

...
Американската администрация за безопасност по пътищата отбелязва, че ако се
Коментари Харесай

Tesla изтегля всички електрически пикапи CyberTruc

Американската администрация за сигурност по пътищата отбелязва, че в случай че се приложи забележителна мощ, подложката на педала може да се измести напред и да се забие в тапицерията на кабината, като по този метод блокира педала.

Неприятната алтернатива се дължи на нарушаване в процеса на сглобяване на електрическите транспортни средства, установено в гигафабриката на Tesla в Остин, Тексас. За да се опрости монтирането на капака на педала, като смазка е употребен сапун. Това може да провокира понижаване на сцеплението сред материалите на обособените елементи и да докара до изместване на подложката на педала.

Изтеглянето визира 3878 CyberTrucks, които са създадени сред ноември 2023 година и април 2024 година По-голямата част от тях се намират в Съединени американски щати. Освен това неотдавна се появиха известия за повреди на кормилото на CyberTruck. Въпреки че пикапът е гръмко рекламиран като „ Прозиведен в Съединени американски щати ”, оказав се, че постоянно дефектиращия подробност във кормилото е създаден в Мексико.

Собственици на марката...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР