Американска туристка беше осъдена за изкачване дпо статуята на Малката

...
Американска туристка беше осъдена за изкачване дпо статуята на Малката
Коментари Харесай

Туристка се изкачи с целувки по Малката русалка, освиркаха я

Американска туристка беше наказана за нанагорнище дпо статуята на Малката нимфа в Копенхаген, Дания, и прекомерно повърхностно държание.  

19-годишният Дилън Тринклер станал очевидец на жена, прегръщаща емблематичната статуя, макар табелите, че катеренето е неразрешено. Кадри, снимани в събота, демонстрират по какъв начин американката седи на основата на статуята и търка лицето си в нея, пише Metro.

Около скулптурата има знаци, забраняващи докосването на паметника, а Дилън споделя, че хората са били недоволни от държанието на дамата.

" Имаше навалица от към 100 души и всички я гледаха в цялостно неразбиране. Датчаните споделиха, че това е засегнатост към националното завещание и обезценява едно произведение на изкуството ", сподели той.
 Статуя на Малката нимфа, забележителност, статуя, неуместно държание, екскурзиант, целуна статуята, наруши възбраната Скулптурата притегля към 1 милион гости годишно Снимка: Sky News
Много хора освиркваха и крещяха на дамата да слезе, сподели Дилън. Тя обаче отиде по-далеч и стартира да изобразява фамилиарност с бронзовия монумент.

" Тя стартира да се преструва, че целува скулптурата и хората бяха възмутени. Те попитаха за какво туристката прави това. Те споделиха, че е неуважително, само че тя единствено се засмя. Когато американката слезе, тя се приближи до дамата, с която беше там, и стартира да я поздравява и да я целува. Беше доста необичайно “, добави той.

Изданието отбелязва, че скулптурата, показана през 1913 година, е направена от бронз и гранит и се намира във водата на кея Лангелини, покрай центъра на Копенхаген. Тя е дарена от датския пивовар Карл Якобсен на града и притегля към 1 милион гости всяка година. „ Малката нимфа “ е основана на известната приказка на Ханс Кристиан Андерсен за нимфа, която се отхвърля от всичко, с цел да се съедини с очарователния принц на сушата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР