Американката Джулия Холкомб, която през 70-те години на миналия век

...
Американката Джулия Холкомб, която през 70-те години на миналия век
Коментари Харесай

Обвиниха Стивън Тайлър в сексуално насилие над 16-годишна през 70-те години

Американката Джулия Холкомб, която през 70-те години на предишния век е съжителствала с фронтмена на групата " Аеросмит " Стивън Тайлър и по това време е била малолетна, е завела дело против артиста, обвинявайки го в полово принуждение, оповестява сп. " Ролинг стоун ". Изданието, което разполага със правосъдния документ, отбелязва, че ищцата е завела дело в съда в Лос Анджелис, откакто щатът Калифорния анулира давностния период за подаване на искове за полово посягане.

В желае Холкомб твърди, че Тайлър е убедил майка ѝ да му даде попечителството над нея, когато е била на 16 години. Според Холкомб попечителството е разрешило на Тайлър да живее с нея. Връзката им стартира през 1973 година и продължава към три години.

Според списанието в самия иск не се загатва името на Тайлър. В желае са посочени цитати от записките на Тайлър, в които артистът отбелязва в автобиографията си, че съвсем се е оженил за " младоженка тийнейджърка ", а родителите ѝ са се " влюбили в него " и са подписали документи за настойничество, което му е разрешило да я вземе със себе си на турне.

Холко
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР